Discover Leafy

Voeg uw zakje van Leafy toe aan een fles water van plusminus1 liter en laat het een nacht (6 tot 8u) rusten in de koelkast. Good to go de volgende dag! (Of zelfs al na een paar uur!) Uw fles Leafy blijft gedurende 2 tot 4 dagen op zijn best als het gesloten en gekoeld is.

Geen toegevoegde suikers, geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen. Alleen maar pure gedroogde bloemen, bladeren en fruit. De cold brew methode zorgt voor een zoete en zachte smaak. Dat komt omdat koud water een andere smaakbalans uit de Leafy mengelingen haalt dan heet water. Dat betekent ook minder cafeïne. In termen van smaak: een vermindering van cafeïne zorgt voor vermindering van bitterheid. Sommige mengelingen bevatten geen theebladeren , waardoor ze kindvriendelijk zijn.

Elke Leafy heeft zijn unieke eigenschappen.

Red Booster

De Red Booster bevat mineralen en vitamines onder andere vitamine C. De Red Booster is dus een versterker voor je immuunsysteem. Deze Leafy bevat geen cafeïne. (Rozenbottel/Hibiscus)

Kick Start

Kick Start bevat tal van aminozuren die essentieel zijn voor elk stofwisselingsproces in ons lichaam. Deze mengeling bevat cafeïne. (Oolong/vlierbloesem/citroenverveine)

Calm Down

Calm Down bevat meerdere ingrediënten die ervoor zorgen dat het lichaam ontspant. De combinatie van honeybush en citroenmelisse zorgt ervoor dat je lichaam ontspant en dat de zenuwen kalmeren. Deze mengeling is cafeïnevrij. (Honeybush/goudsbloem/citroenmelisse)

Love Potion

Cafeïnevrije en rustgevende mengeling: vermindert angst en rusteloosheid.(Rooibos/rozen/linde)

Perfect Balance

Perfect Balance is een mengeling die zoet is en cafeïne arm. Perfect Balance bevat steeltjes van groene thee. De steeltjes zijn rijk aan L-theanine, een aminozuur dat ervoor zorgt dat stress vermindert. (Kukicha/citroenverveine/kamille)

Show Time

Show Time is een mengeling die dankzij antioxidanten, theïne en theanine het lichaam energie geeft en de concentratie verhoogt. (Witte thee /orangjebloesem/citroenmelisse/ lavendel)

Holiday Vibe

Holiday Vibe zorgt ervoor dat je een vakantiegevoel krijgt. Doordat het Griekse bergthee bevat, proef je letterlijk de vakantie: een zoete, frisse en licht bloemige smaak. (Griekse bergthee /hibiscus)

Leafy is een Belgisch bedrijf BE0688.962.591